0

Revistes

Cuina

Especial tardor-hivern. Les millors receptes a l'abast de tothom i amb productes de temporada!

Tardor-Hivern 2016
En aquest número

Entrants inspiradors

Ens inspirem en els bolets, les verdures d'hivern i el marisc per fer sopes i cremes

Primers saborosos

Carxofes, espàrrecs, carbasses, espinacs, bledes... Un ampli ventall per satisfer paladars fredolics

Segons originals

Ens atrevim amb tota mena de combinacions i coccions per fer-nos passar el fred

Postres temptadores

Faci fred o faci calor, les postres més suggeridores ens esperen a taula

Petits xefs

Ada Parellada ha creat deu receptes pensades especialment perquè els petits de la casa gaudeixin cuinant-les i menjant-les

Receptes

Crema de verdures d'hivern

'Kale xip thai'

Amanida tèbia amb endívies

'Piadina' de verdures i tête de moine

Cassoleta de bolets

Bunyols de bacallà

Entrepà de salmó i vegetals

Amanida Cèsar amb cabdells

Amanida de fonoll, poma i vinagreta de llima

Endívies, taronja sanguina, avellanes i cacau

Truita amb forma de cor

Crema de porros i fonoll

'Xampis' de la Champions

Gratacel llaminer

Llunes de petit príncep

Cartes amb missatges saludables

Fideus a la cassola amb carbassa

Saltat d'espinacs

Llenties estofades

Risotto amb bolets i espàrrecs

Sopa de pollastre 'udon'

Canelons d'espinacs

Tronc d'arròs

'Pappardelle' de muntanya

Nyoquis amb salsa de pebrot, nous i alfàbrega

Trinxat

Lasanya de tofu i espinacs

Moniato rostit amb bròquil

Quiche

Pizza tuttta fettttta a casssa

El plat d'en Patufet

Tallarines mentideres

Carn amb salsa de castanyes

Peix teriyaki

Pastís de bolets

Guisat a l'estil marmitako

Canelons de peix

Cuscús de calamars i bròquil

Filet farcit de foie

'Burguer' vegana i bròquil

Polenta i cua de bou

Garrí rostit amb mango

Corball marinat amb cítrics

Mandonguilles amb cloïsses i pèsols

Peus de porc amb gambes

Tortell de Reis

Pastís de plàtan

Quallada de llimona

Merengues de Halloween

Torró de Nadal

Brioix amb mousse de xocolata

Pastís de pastanaga i nous

Coca dolça de flocs

Postres de músic

Torró de llimona i xocolata blanca

Milfulls amb chutney de pinya

Codonyat

Engrunes de pastanaga i crema

Torres flamants de xocolata

Veure més
4,95
IVA inclòs
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona