0

Revistes

Cuina

Pèsols. Receptes amb gust de primavera

Març 2016
En aquest número

Mercat / Al cistell

Ceba

Per al viatge al més enllà Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Oli de tòfona

Amaniment amb aromes de sotabosc Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Guacamole

La salsa d'alvocat dels asteques Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cap-roig

El peix 'kabrarroka' Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Nou

L'energia sagrada del Caspi Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Matafaluga

Més que bunyols amb gust d'anís Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Suc de magrana

Complement dietètic contra l'enveja Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Gouda

El formatge més antic del món Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

De La Terra, el que marca la diferència

La botiga de fruita i verdura de Molins de Rei ofereix producte natural, de proximitat, ecològic i de qualitat Lara Sánchez (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Els brunyols de Ca la Rosor

Per la Quaresma, la tradició mana menjar bunyols Ferran Caldés (text), Xevi F. Güell (fotografia)

Mercat / Glop a Glop

Vins rebels que parlen en terraltí

Història i territori inspiren el Celler Frisach Josep Sucarrats (text), Santi Martorell (fotografia)

Fogons / bo i sa

Menú de març

A cavall entre l'hivern i la primavera, Carme Ruscalleda ens proposa quatre receptes amb els millors ingredients Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Pèsols

Deixant de banda contes de princeses d'esquena delicada, ens centrem en un producte de marcada temporalitat, de gust (ara sí!) delicat i amb un receptari gairebé inacabable que al Maresme i al Berguedà fins i tot s'ha convertit en reclam turístic. Francesc Castro (text), Mariona Quadrada (receptes), Becky Lawton (fotografia), Adrian Geralnik (cuina)

Fogons

Vieires

Cap mol·lusc acumula tanta llegenda com aquest, des de l'origen del seu nom -que deriva de la deessa Venus- fins a tota la iconografia que el vincula amb Sant Jaume de Galícia. I té tantes possibilitats a la cuina que volem descobrir-vos com aplicar-les a casa vostra. Francesc Murgades (text), Food Photo / Cristina Rivarola (fotografia), Marian Montoro (Cuina), Zara Home (atrezzo)

Fogons / I per postres

Fillols i Joseps

Fidel al seu estil creatiu, Jordi Bordas fa un pastís i un ou dignes de la millor mona i una crema de Sant Josep diferent Jordi Bordas (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / 15 records

15 records d'una era daurada

Xavier Sust recull algunes de les anècdotes derivades de les entrevistes que ha fet als grans xefs del país en els últims quinze anys, els mateixos que fa la nostra revista! Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Alvart

Una revolució fora de les tendències Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Espai dels lectors

Espècies i herbes

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons Pep Nogué

Opinió / Petits fours

El tast i els tastets

L'evolució de la tapa, del bar al restaurant Salvador Garcia-Arbós

Receptes

Sopa a la tassa de faves i pèsols i carquinyolis salpebrats

Carme Ruscalleda

Arròs gratinat

Carme Ruscalleda

Truita de carbassa al forn

Food Photos/Cristina Rivarola

Crema d'espàrrecs amb encenalls de pernil i cruixent de formatge

Amanida de pèsols i alls tendres

Mariona Quadrada

Sopa de pèsols amb espàrrecs, pernil i herbetes

Mariona Quadrada

Pèsols dolços

Mariona Quadrada

Croquetes de pèsols amb fulles verdes

Mariona Quadrada

Tall que es pela farcit de festucs i bolets

Carme Ruscalleda

Rodó de pollastre farcit amb espinacs i pernil

Xavier Matarrodona

'Kobeba' de peix

Vieires amb carxofes confitades, pernil ibèric i nata de safrà

David Caballero

Vieires gratinades amb porros i salsa holandesa

David Caballero

Coca de vieires amb mango, alvocat, llima i maionesa de corall

David Caballero

Carbassa amb vieires i taronja

David Caballero

Postres de merenga, bescuit de gerds i maduixes

Carme Ruscalleda

Pastís de xocolata i taronja sense gluten ni lactosa

Jordi Bordas

Gotet de crema de Sant Josep

Jordi Bordas

Ou de xocolata blanca i negra amb cacau

Jordi Bordas

Veure més
4
IVA inclòs
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona