0

Revistes

Cuina

Bolets per al·lucinar!

Novembre 2017
Per fer boca / Gastropistes

Capital volcànica
Descobriu la part culinària d'Olot mentre gaudiu de l'emblemàtica ciutat

Olot no només és una ciutat privilegiada per un entorn natural únic al nostre país. La capital de la Garrotxa és una destinació gastronòmica de primera categoria que podreu descobrir mentre passegeu pels carrers del centre.

Text: Ferran Caldés


Per fer boca: Taula reservada

Una espurna que encén la nova cuina lleidatana
El prometedor nou projecte de Vidal

La proposta urbana del xef Jordi Vidal arrenca amb èxit a la capital del Segrià

Text: Josep Sucarrats / Foto: Enrique Marco

Per fer boca / Granja Elena

Borja Sierra
S'han definit ells mateixos: fan alta cuina de barri. Una i altra cosa són certes. Perquè els Sierra conserven l'arrel popular de la Zona Franca, però també són de morro fi. I, per això, la grangeta de berenars que van començar a regentar fa quatre dècades avui serveix una carta que atrau gormands d'arreu a aquest racó desconegut de Barcelona.

Text: Xavier Sust / Foto: Enrique Marco

Per fer boca / Gent de mar

Recopilació de sabors mariners
La memòria del barri es pot plasmar en un llibre de receptes

Des de fa nou anys, Marina Monsonís recupera receptes marineres de la Barceloneta des d'un vessant artístic.

Text: Ferran Caldés / Foto: Enrique Marco

Per fer boca / Postal gastronòmica

Clàssics entre universitaris
Agafeu un mapa per marcar tots els llocs on anar a fer el te en terres angleses!

Darrere els llegendaris edificis universitaris de la ciutat anglesa s'amaguen un munt d'adreces on tastar els plats típics de la cuina britànica.

Text i foto: Judit Sánchez Auladell

Per fer boca: Gurmet vs. Foodie

Els 'showcookings'
Salvador Garcia-Arbós i Jordi Luque ens desvelen els misteris dels espectacles de cuina

Foto: Enrique Marco

A la cuina / Menú

Menú de novembre
Cuina de temporada

Receptes amb carbassa, avellana, api i jarret de vedella

Recepta: Francesc Mugadas / Foto: Anna Garcia Frigola / Cuina: Beatriz de Marcos

A la cuina / El xef a casa

L'estrella de l'Anoia
El cigronet és el producte rei de la comarca de l'Anoia, i, sent com és de Rubió, Bet Florensa no ho va dubtar: la seva recepta havia de ser amb aquest llegum petit i saborós.

Recepta i cuina: Bet Florensa / Foto: Enrique Marco

A la cuina

Bolets per al·lucinar
Arriba la tardor i, com cada any, Catalunya embogeix. Què tenen els bolets que s'han convertit en una addicció nacional?

Text: Josep Sucarrats / Receptes : Pere Venturós / Cuina: Eva García Hausmann / Foto: Becky Lawton

A la cuina

Pasta de full
Més que difícil, la pasta de full és laboriosa de fer a casa. Però no patiu, que al mercat trobareu una gran varietat de marques que us l'ofereixen feta i de bona qualitat. Aprofiteu, doncs, la versatilitat d'aquesta massa cruixent i de textura lleugera per preparar receptes fàcils i que donen bon resultat. S'adapta tant a propostes dolces com salades, així que sempre teniu l'èxit assegurat.

Text: Carme Melià / Receptes i foto: Food Photo i Cristina Rivarola / Cuina: Marian Montoro

A la cuina / Plaers saludables

Refrescos
Existeixen els refrescos sans? Fins fa pocs anys era molt difícil o gairebé impossible trobar al mercat refrescos saludables.

Text: Núria Coll / Foto: Food Photos i Cristina Rivarola

A la cuina

Cuina flexi
Us costa ser 100% vegetarians? No us hi escarrasseu. Hem entrat a la cuina del periodista Adam Martín perquè ens expliqui quatre receptes 'flexi': la base és vegetal, però admeten carn, peix i ous.

Text: Carme Melià / Receptes: Adam Martín / Foto: Enrique Marco

A la cuina / Dolç i Sa

Cítrics
Si voleu prevenir els constipats tan típics dels mesos de fred, proveïu-vos de vitamina C, que us ajudarà a estimular el sistema immunitari. I, si de tota manera n'arreplegueu un, us durarà menys temps. Per això cal augmentar el consum de cítrics, que aporten molta vitamina C. Aquest mes, Jordi Bordas ens proposa tres opcions cítriques i dolces alhora.

Recepta: Jordi Bordas / Foto: Becky Lawton


Al celler / Tria de tres

Els nous vins del Pla de Bages
Fem un tast amb tres referències d'una de les DO més dinàmiques de Catalunya

Text: Àngel Garcia Petit

Al celler / Remena, nena

Muy buenas: abans que el temps ho esborri
Una antiga casa de menjars de l'anomenat barri xino que ens serveix un còctel de postres


Al rebost / Calendari

Novembre
Omple el cistell amb fruita seca de temporada!

La castanya no és l'única fruita seca de què podem gaudir en aquesta època. Prepareu-vos per omplir el cistell amb el bo i millor del mes!

Text: Ferran Caldés / Foto: Thinkstock

Veure més
4,95
IVA inclòs
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona