0

Revistes

Cuina

Nadal en 10 minuts. Receptes i trucs per estalviar temps

Desembre 2017
Per fer boca / Gastropistes

Un Nadal estranger
Aquí mengem escudella i carn d’olla, pollastre rostit, canelons, tortell de Reis... Però, què mengen, per Nadal, a la resta del món?

Si voleu donar un punt cosmopolita a la celebració d’enguany, aquí teniu unes quantes propostes!

text: Ferran Caldés / il·lustració: Nik Neves

Per fer boca / Taula reservada

Qui ha dit que cal sortir del barri?
Víctor Quintillà obre el bar Verat a Santa Coloma de Gramenet: qui fos Colomenc!

Quintillà fa possible menjar plats cuinats per reconeguts xefs com ell a preus populars!

Text: Josep Sucarrats / foto: Enrique Marco

Per fer boca / Postal Gastronòmica

Gastronomia Multicultural
Us expliquem la diversitat gastronòmica de Los Angeles

La ciutat de Los Angeles es divideix en districtes; molts, habitats per diferents grups ètnics que fan del seu barri el millor lloc per tastar la cuina del seu país.

Text i foto: Estel Carbó (autora del blog www.a9554km.com) / Il·lustració: Thinkstockphotos

Per fer boca / Genis del foc

Mercè Solernou. Restaurant Mercès One
L’alta gastronomia és el leit motiv de totes i cadascuna de les línies de negoci que ha tirat endavant Mercè Solernou, sigui el càtering, la botiga gurmet o el restaurant d’una sola taula on va tenir lloc l’entrevista. Una dona emprenedora i dinàmica que basa l’èxit de la bona cuina en el producte de qualitat i, sobretot, en “trobar-li el punt”.

Text: Xavier Sust / foto: Enrique Marco

Per fer boca / Gurmet vs Foodie

Són ‘delicatessen’
Jordi Luque i Salvador Garcia-Arbós debaten sobre els productes 'premium'

Text: Jordi Luque i Salvador Garcia-Arbós / Foto: Enrique Marco

A la cuina / Menú

Cuina de temporada

Receptes amb porro, remolatxa, pularda i mango

Recepta: Francesc Murgadas / Foto: Anna Garcia Frigola / Cuina: Beatriz de Marcos

A la cuina / El xef a casa

Un pica-pica d’aire anglès
El xef de capçalera del CUINA es va desplaçar fins a Valldoreix per conèixer una cuinera anglocatalana amb qui va cuinar, a quatre mans, unes galetes de tomàquet i un paté de formatge.

Recepta i cuina: Dominique Heathcore / Foto: Enrique Marco

A la cuina

Nadal en 10 minuts
Àpats i trucs per estalviar temps

Text: Ferran Caldés / Receptes i cuina: Jani Paasikoski / Foto: Ajj Estudi / Estilisme: Natalia Mazzarella

Carme Ruscalleda
A la cuina / Masterclass

L'espirulina
Famosa perquè la Nasa la va fer servir com a complement alimentari per als astronautes, l'espirulina és un superaliment d'origen vegetal el consum del qual aporta nombrosos beneficis a l'organisme. La xef Carme Ruscalleda ens dona les claus per comprar-la i fer-la servir a la cuina.

Recepta i cuina: Carme Ruscalleda / Foto: Becky Lawton

A la cuina / Plaers saludables

No llenço res!
Per Nadal, quan a tots sen's desperta la melangia i la solidaritat, seria bo pensar en el menjar que llencem i que podríem evitar tirar

Text: Núria Coll

A la cuina

Canelons vegetarians
No hi ha res més típic que els canelons per al dinar de Sant Esteve. Però, cal que sempre servim els tradicionals amb les restes de la carn d'olla? Si aquest Nadal voleu trencar motlles- i donar un respir als qui no volen menjar carn-, us proposem tres receptes de canelons vegetarians. Us sorprendran.

Text: Carme Melià / Receptes i cuina: Adriana Ortemberg / Foto: Becky Lawton

A la cuina / Dolç i Sa

Més Nadal
Torrons, neules i polvorons monopolitzen les postres de les festes de Nadal. Però, si voleu ser una mica més originals sense haver de renunciar a la tradició, Jordi Bordas ens proposa dues postres on la fruita seca i la xocolata prenen protagonisme. I, per als clàssics irreductibles, un torró de crema cremada que aixecarà aplaudiments.

Recepta: Jordi Bordas / Foto: Becky Lawton

Al celler / Tria de tres

Brindis pels millors plats nadalencs
Dos vins i un cava per sota dels 15 euros per acompanyar la gastronomia d'aquestes festes

Text: Àngel Garcia Petit

Al celler / Remena, nena

Bar La Higuera: fem un rum mate entre amics
Un local amb arrels al barri i branques que s'enlairen, amb còctels atrevits i ambiciosos

Text: Mar Calpena / Foto: Enrique Marco

Al rebost / Calendari

Calendari de desembre
Aquest mes, estrenem l'hivern

Que no falti a cap taula. Per Nadal, encara que acabem els àpats embafats, sempre hi ha lloc per una mica de torró del bo!

Text: Ferran Caldés / Foto: Thinkstock

Mercats de Nadal

Tot el Nadal als mercats de Barcelona
Els barcelonins —i els forans que baixen a la capital durant aquests dies— no han d’anar gaire lluny per tenir-ho tot a punt per Nadal. A la ciutat els esperen 43 mercats plens de parades que ofereixen el bo i millor de l’any.

Text: Clara Puig / Foto: Enrique Marco

Veure més
4,95
IVA inclòs
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona