0

Revistes

Petit Sàpiens

PIRATES DEL CARIB

Agost 2018


Alerta, que vénen els pirates


Els lladres del mar eren uns personatges autènticament perillosos

Ens encanten les històries de pirates! Amb un garfi a la mà, un pegat a l'ull, un lloro a l'espatlla i una pota de pal, aquests mariners busa-raons ens tenen el cor robat. Però la seva vida real no era tan bonica com la pinten les pel·lícules d'aventures. Gràcies a aquest número de la revista coneixereu tots els ets i uts dels malfactors més temuts dels set mars!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Trepax

CÒMIC / HORA ZERO
El secret de Barbanegra


El pirata Barbanegre després de beure més del compte confessa al seu lloro on ha amagat el seu tresor. Els agents Uma Mankar i Philippe Lafont es veuran embolicats en una lluita per evitar que uns malvats pirates robin el tresor

Guió Sebastià Roig / Dibuix: Toni Benages i Gallard

CATALUNYA MEDIEVAL
Miravet, el castell invencible


Et mostrem com era per dins una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya. Evoltada per una muralla imponent, sembla que sorgeixi directament de les roques. La van construir els templers fa molts segles, però es conserva molt bé! Voleu saber què hi feien, allà, els monjos guerrers?

Ilustracions: Sara Ureña


EXPERIÈNCIA
Aquest estiu pugeu al tren


Si voleu conèixer el territori d'una manera ben especial, aneu a l'estació i reserveu un seient en aquests fabulosos ferrocarrils antics. Estan carregats d'història i avui han esdevingut una autèntica atracció turística. Passatgers, al tren, txuf-txuuuuuf


CÒMIC / BÚ I AG
Els zombis i la història cadàver


Leonardo da Vinci fa un retrat a l'Ag, però l'artista s'enfada i crea la màquina clavadora de puntades de peu perquè en Bú diu que el seu quadre no és gens realista. No feu mai enfadar un geni!

Trepax

NATURA
Cangurs, els reis del salt


Són uns animals tan especials que han esdevingut un símbol del seu país d'origen. Per això surten en monedes i segells. De fet, a Austràlia hi ha més del doble de cangurs que de persones: 50 milions que salten per tot arreu!

CÒMIC / SEARCHING FOT THE OGLALAS

Diuen que tothom se sent identificat amb un animal. En el cas de Tunweya és l’àguila, però l'oficial de cavalleria pensa que són ximpleries. Acabarà descobrint amb quin animal se sent identificat ell?

Oriol Canosa i Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona