0

Llibres

Un cel de plom (Ed. Il•lustrada)

Carme Martí
Aquesta acurada edició il•lustrada d’Un cel de plom celebra els cent anys de Neus Català, supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück. Els seus records, novel•lats per Carme Martí amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries, són autèntiques lliçons de vida, exemples d’una lluita constant. Amb motiu de l’Any Neus Català reeditem un indiscutible clàssic modern de les nostres lletres, història viva d’un segle.

Filla de pagesos del Priorat, Neus Català era una jove inquieta de vint-i-un anys quan va esclatar la Guerra Civil Espanyola. En aquelles circumstàncies i amb les seves ganes d’ajudar, es va fer responsable sanitària d’una colònia de 182 nens. Amb ells va emprendre el dur camí de l’exili a França, on es va enamorar i va col•laborar amb la Resistència. Quan va ser capturada i deportada als camps de Ravensbrück i Holleischen, va conèixer l’infern, però també la solidaritat i la germanor sense límits.

Edició il•lustrada per Paula Bonet, Carmen García Huerta, Erika Kuhn, Oriol Malet, Joan Mateu, Marc Pallarès i Perico Pastor.

Veure més
24,90
IVA inclòs
Entrega en 5 dies laborables
© Sàpiens Publicacions . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona